ESTO: Parkour-Akrobatia-Temppu klo 12

Etelä-Savon tanssiopiston parkourissa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkouriin kuuluu erilaisia alkuperäisiä tai muistat lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia jne.

Haluaisitko seikkailla esteradan läpi parkourin tapaan? Haluaisitko kokeilla eri temppuja pallojen, keilojen, yksipyöräisten ja tasapainolautojen kanssa? Tai kenties haluat vain harjoitella kärrynpyöriä, käsilläseisontaa, kuperkeikkoja ja kaikkea muuta akrobatiaan liittyvää? Kaikki edelliset yhdistyvät toisiinsa. Tule Hulivilikarnevaaleilla kokeilemaan kaikkea sitä, mitä itse toivoisit osaavasi ja/tai vahvistaa jo oppimiasi taitoja Etelä-Savon Tanssiopiston pajapäivään! Taukojen aikana nautitaan eväitä ja pelleillään!

Opettajana ESTOn sirkus-akrobatiaopetuksesta vastaava ihana Matilda Lindström. Työpajat järjestetään Etelä-Savon Tanssiopiston Teatterisalissa, Paukkulantie 22. Sään salliessa voidaan olla myös ulkona SNO:n kampuksella. Pajat ovat maksuttomia, mukaan tarvitset vain tekemisen iloa ja liikkumiseen sopivat vaatteet.

Työpaja on suunnattu 7-12 -vuotiaille
Kesto 1,5 h
Ilmoittaudu mukaan ennakkoon

Etelä-Savon Tanssiopisto, Paukkulantie 22, 50170 Mikkeli