Kaupunkipakohuonepeli

Otteita runoilijan päiväkirjasta – kaupunkipakopeli on lainattavissa Mikkelin pääkirjastosta kirjastokortilla. Otteita runoilijan päiväkirjasta – kaupunkipakopeli vie faktaa ja fiktiota sekoittavalle seikkailulle Mikkelin keskustaan ja antaa uudenlaista näkökulmaa kaupungista. Ratkomalla runoilijan arvoituksia pelaajat pääsevät etenemään reitillä eteenpäin. Peli on haastavuudeltaan keskitasoa. Pelin suositusikä on noin 16 -vuotiaista ylöspäin, mutta peliä voivat pelata myös lapset aikuisten kanssa. Etenemistä helpottaa jos joukkueessa on yksi kokeneempi pakohuonepelaaja.

Pelin ovat suunnitelleet pelisuunnitteluun erikoistuneet yhteisöpedagogi Katariina Kovanen ja muotoilija TaM Heidi Huovinen. Peli on toteutettu Mikkelin kaupungin Kulttuurikannustin -apurahalla.

Kaupunkipakopeli on pakattu matkalaukkuun, jonka voit lainata kirjastosta kirjastokortilla. Suosittelemme valitsemaan hyvän sään ja mukaan iloista mieltä, hyvät kävelykengät ja janojuomaa helteellä. Kaikki muu tarvittava löytyy matkalaukusta.

HUOM! Pelejä lainattavissa vain yksi. Tarkista saatavuus kirjaston henkilökunnalta.